KomkommerrolletjesIngrediënten (fase 2)

  1. 150 zongedroogde tomaten
  2. 15 verse olijven
  3. 1 komkommer
  4. 200 Ricotta
  5. 1 bio limoen
  6. 1 eI tijm
  7. peper
  8. Zout

Bereiding

Was de komkommer. Snijd met een dunschiller lange repen van de komkommer. Schil drie tot vier repen. Draai vervolgens de komkommer een kwartslag en schil opnieuw drie tot vier repen. Werk zo de komkommer rond. Het middelste deel blijft over. Leg de komkommerrepen open op een grote snijplank en bestrooi met zout. Meng ondertussen de ricotta met twee eetlepels olie van de zongedroogde tomaten en kruid met peper en tijm. Snijd de zongedroogde tomaten en olijven in stukjes en meng onder de ricotta. Was de komkommerrepen na tien minuten af en leg open op een keukenpapier. Dep droog. Snijd de repen komkommer in tweeën. Leg telkens een theelepel ricottamengeling op een halve reep komkommer en rol op. Besprenkel met een beetje limoensap.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!