Ingrediënten 4 personen
- 2 middelgrote avocados
- 6 el rauwe cacaopoeder
- 4 dadels, ontpit en geweekt
- 4 el agave nectar
- 1 tl Stevia
- 1 sinaasappel (sap, vers geperst en de schil geschaafd)
Bereiding chocomouse
Doe de avocado, cacaopoeder, geschaafde sinaasappelschil, dadels, agave nectar en sinaasappelsap in de keukenmachine. Mix op hoge snelheid gedurende 40 seconden, zodat er een glad mengsel ontstaat. Giet het mengsel in een afsluitbaar bakje. De chocomouse is 3-4 dagen houdbaar in de koelkast.
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!