Crunchy Havermout met fruit uit de oven



Ingrediënten 1 personen 

  • 1 rijpe banaan
  • 4 afgestreken lepels havermout
  • handjevol blauwe bessen (diepvries, bio!)

Havermout in de ochtend is altijd een goed idee! En om de variatie erin te houden, kiezen we deze keer voor een variant uit de oven. Echt het proberen waard en zo klaar!

Bereiding crunchy havermout

Plet de banaan in een vuurvast kommetje en roer daar 4 eetlepels havermout doorheen. Voeg vervolgens de blauwe bessen toe, eventueel rechtstreeks uit de diepvries (zonder te ontdooien). Zet het mengsel zo’n 15 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven en klaar is je gezonde ontbijt!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!