Ingrediënten
- 1 zalmfilet
- 1 zoete aardappel
- 1 courgette
- 1 gele paprika
- 1 rode paprika
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- Pamspray
- Rozemarijn
- Peper
- Zout
- 1 el mayonaise
- 2 el magere yoghurt
- Dille
- Sap van ½ citroen
- Beetje olijfolie
Bereiding
Was en snij de groenten in blokjes. Gebruik de pamspray om de ovenschotel in te vetten. Verdeel en meng de groentjes in de schotel. Pers het teentje knoflook uit en meng goed. Plaats gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 240°C. Roer regelmatig om. Bak ondertussen de zalmfilet en kruid met peper en zout. Meng de mayonaise en yoghurt, voeg een geutje olijfolie en het sap van een ½ citroen toe. Kruid met peper, zout en dille. Als de groentjes beetgaar zijn, dresseer je je bord met de zalm en het dille sausje.
Afslanken met Tim Torfs?
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.