Gegrilde zoete aardappel met groentjes, zalm en een dille sausje



Ingrediënten

  • 1 zalmfilet
  • 1 zoete aardappel
  • 1 courgette
  • 1 gele paprika
  • 1 rode paprika
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • Pamspray
  • Rozemarijn
  • Peper
  • Zout
  • 1 el mayonaise
  • 2 el magere yoghurt
  • Dille
  • Sap van ½ citroen
  • Beetje olijfolie

Bereiding

Was en snij de groenten in blokjes.  Gebruik de pamspray om de ovenschotel in te vetten.  Verdeel en meng de groentjes in de schotel.  Pers het teentje knoflook uit en meng goed.  Plaats gedurende 20 minuten in een voorverwarmde oven op 240°C.  Roer regelmatig om.  Bak ondertussen de zalmfilet en kruid met peper en zout.  Meng de mayonaise en yoghurt, voeg een geutje olijfolie en het sap van een ½ citroen toe.  Kruid met peper, zout en dille.  Als de groentjes beetgaar zijn, dresseer je je bord met de zalm en het dille sausje.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences