Arbeidsvitaminen ontbijtIngrediënten 2 personen 

  1. Halve galia meloen
  2. Halve mango
  3. 2 kleine kiwi’s
  4. 8 aardbeien
  5. handje chiazaad
  6. handje gedroogde bessenmix (goji, moerbeien, cranberry)

Als dat geen goed begin van de dag is… Was het fruit, snijd fijn en verdeel over 2 schaaltjes. Chiazaden en bessenmix eroverheen en klaar is je 2 minuten arbeidsvitaminen ontbijt!

Wist je dat?

Chiazaad oorspronkelijk uit Mexico komt en al honderden jaren geleden werd gegeten door de Azteken. Het zaad zit vol met belangrijke voedingsstoffen: het bestaat voor een groot deel uit het belangrijke Omega 3 vetzuur ALA, wat niet door ons eigen lichaam kan worden aangemaakt, maar wel essentieel is als bouwsteen in ons lichaam. Daarnaast is het een goede eitwittenbron en bevatten ze veel aminozuren, vitaminen en mineralen. Tot slot: de voedingsstoffen worden beter opgenomen van het lichaam als je de zaadjes vlak voor consumptie maalt of kneust.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences