Biologische yoghurt met vers fruit en muesliIngrediënten 2 personen 

  1. yoghurt biologisch
  2. vers fruit
  3. muesli

Dit is een ontbijtje wat je elke dag kunt eten. Het fruit in dit recept kan natuurlijk gevarieerd worden en ook kan je eventueel nog toppings toevoegen zoals amandelen, walnoot of chipzaad. Wij kiezen het liefst voor een biologische variant, maar het staat je uiteraard vrij de yoghurt te kiezen van jouw eigen voorkeur.

Bereiding yoghurt met vers fruit en muesli

Schil en snijd allereerst al het fruit hapklaar. Wil je zoveel mogelijk vezels bewaren, schil fruit met een eetbare schil dan niet. Voeg yoghurt en muesli naar smaak toe en maak tenslotte af met een topping naar keuze.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!