Ingrediënten 2 personen
- 2 boterhammen volkoren
- rosbief
- 1 tomaat, in plakjes
- Parmezaanse kaas
- pijnboompitten
Er gaat soms niets boven een lekkere volkoren boterham met rosbief. Het liefst vers gesneden van de biologische slager.
Bereiding bruine boterham met rosbief
Beleg twee bruine boterhammen (liefst volkoren) met allereerst de plakjes rosbief, vervolgens plakjes tomaat en maak af met de Parmezaanse kaas, pijnboompitten en rucola.
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!