Havermout pannenkoeken met verse bramen en kwark



Ingrediënten 2 personen 

  1. 90 gr havermout
  2. 1 tl bakpoeder
  3. 2 eieren
  4. 150 ml karnemelk
  5. Snufje zout
  6. Kokosolie
  7. 100 gr kwark
  8. Handvol bramen

De zondagochtend vraagt om een uitgebreid ontbijt. Lekker, en het ziet er ook nog eens prachtig uit op je bord!

Havermout pannenkoeken met verse bramen en kwark

Havermout in de keukenmachine malen tot bloem en mengen met het bakpoeder. Scheid de eieren en meng de eidooiers en de karnemelk met de droge ingrediënten. Laat 10 minuten rusten. Klop de eiwitten met een snufje zout op en spatel voorzichtig door het beslag heen. Voor iets minder luchtige pannenkoeken, kun je de eieren ook gewoon samen met de karnemelk loskloppen en aan de droge ingrediënten toevoegen.

Bak nu kleine pannenkoekjes van het beslag in een pan met een klein beetje kokosolie. Laat de pannenkoekjes iets afkoelen en serveer ze met de verse bramen en kwark.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences