Ingrediënten 2 personen
- 4 eieren
- 3 plakken ham mager
- 5 plakjes runderrookvlees
- 8 champignons
- bieslook vers
- 2 eetlepels melk halfvol
- 1 eetlepel boter
- peper
- zout
Bereiding roerei met rookvlees
Klop de eieren met 1 el melk. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan en bak de champignons (in kleine blokjes gesneden) goudbruin. Voeg de eieren toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is. Snijd de ham in snippers en roer mee met het ei. Neem de pan van het vuur en roer de rest van de melk erdoorheen. Maak op smaak met peper en zout en strooi de bieslook over het roerei.
Gebakken rookvlees geeft net zo’n smakelijk effect als spek, maar bevat veel minder vet.
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!