Roerei met champignons, rookvlees en verse bieslook Bereiding roere | Instituut Tim Torfs

Roerei met champignons, rookvlees en verse bieslook Bereiding roere



Ingrediënten 2 personen 

  1. 4 eieren
  2. 3 plakken ham mager
  3. 5 plakjes runderrookvlees
  4. 8 champignons
  5. bieslook vers
  6. 2 eetlepels melk halfvol
  7. 1 eetlepel boter
  8. peper
  9. zout

Bereiding roerei met rookvlees

Klop de eieren met 1 el melk. Verhit de boter op laag vuur in een koekenpan en bak de champignons (in kleine blokjes gesneden) goudbruin. Voeg de eieren toe en roer rustig met een houten lepel tot het ei net gestold is. Snijd de ham in snippers en roer mee met het ei. Neem de pan van het vuur en roer de rest van de melk erdoorheen. Maak op smaak met peper en zout en strooi de bieslook over het roerei.

Gebakken rookvlees geeft net zo’n smakelijk effect als spek, maar bevat veel minder vet.

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

Slank met Tim Torfs

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences