Gevulde tomaat met garnaaltjesIngrediënten 1 persoon

  • 2 stevige trostomaten
  • 100 gr grijze garnaaltjes
  • 1 rode ui
  • 1 handvol fijn gehakte bieslook
  • 1 soeplepel TT thousand islands dressing
  • Sap van 1 citroen

Bereiding

Lepel de tomaten uit en snij het vruchtvlees fijn. Was de garnaaltjes zorgvuldig. Meng het sap van 1 citroen met de TT dressing. Versnipper de rode ui en de bieslook en voeg ook deze bij de dressing. De gewassen garnaaltjes mogen nu toegevoegd worden aan de dressing.Snij het vruchtvlees van de tomaten fijn en meng ook deze doorheen de garnaaltjes met dressing. De tomaten zijn nu klaar om gevuld te worden met het garnalenmengsel. Smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences