Chiapudding met rode vruchten - lekker als ontbijt of als dessertDit is een Tim Torfs Topper!

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 140 g verse frambozen / rode vruchten uit de diepvries
  • ½ limoen
  • 60 g chiazaad
  • 200 ml kokosmelk
  • 300 ml water
  • 1 el ahornsiroop
  • 6 el granola amandel-zaden

Bereiding

  1. Druk 100 g frambozen (per 4 porties) in een diep bord plat met een vork. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng het chiazaad met de kokosmelk, het water, de ahornsiroop en 1 el limoensap.
  2. Meng de helft van de chiapudding met de geplette frambozen. Dek de roze chiapudding en witte chiapudding los van elkaar af met vershoudfolie en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast. Verdeel de roze chiapudding over de glazen. Verdeel hierover de witte chiapudding. Verdeel de granola, het limoenrasp en de rest van de frambozen over de pudding.

Bereidingstip:

Deze chiapudding is ideaal om ’s avonds te maken en in de koelkast te bewaren tot de volgende ochtend.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences