Ik wil afvallen zonder honger te lijden... Dat kan bij Tim Torfs!


Er zijn verschillende redenen waarom mensen overgewicht hebben. Een van de belangrijkste redenen is een ongezonde levensstijl, zoals te weinig lichaamsbeweging en een ongezond voedingspatroon dat rijk is aan bewerkte voedingsmiddelen en suikerrijke dranken. Daarnaast kan genetica ook een rol spelen bij het ontwikkelen van overgewicht. Bepaalde medicijnen en medische aandoeningen kunnen ook bijdragen aan overgewicht. Er is ook een verband tussen hoge stressniveaus en gewichtstoename. Het is belangrijk om te onthouden dat elk individu uniek is en dat gewichtsproblemen verschillende oorzaken kunnen hebben. Bij vragen over een specifiek geval van overgewicht is het raadzaam om een arts of specialist te raadplegen.

Eet jij ongezond en onregelmatig?

Bij Tim Torfs ga je eerst langs voor een intakegesprek met een bodyscan. Van zodra je met je dieet begint, ga je 6x per dag een gezonde maaltijd eten: fruit, soep, groenten, eitjes, vis, vlees, kip...

Dankzij een strak voedingsplan en 6 maaltijden per dag ga jij zelf je metabolisme activeren.

Nieuw e-book DEEL2: Gratis Tim Torfs e-book met de beste gezonde recepten | Instituut Tim Torfs

Nieuw e-book DEEL2: Gratis Tim Torfs e-book met de beste gezonde recepten | Instituut Tim Torfs

Het Tim Torfs dieet draait om lekker en puur eten. Boodschappen doe je gewoon bij je eigen groenteboer, slager, visboer of supermarkt. Kortom: een perfecte basis voor een slanke & gezonde levensstijl.

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences