7 Last minute kerstcadeaus van Tim Torfs!


Het is bijna Kerstmis, maar je hebt nog geen cadeaus gekocht? Geen paniek! Bij Tim Torfs hebben we 7 geweldige last-minute cadeau-ideeën, die zowel fysiek als digitaal beschikbaar zijn. Ideaal voor die personen op jouw lijst die gezondheid en wellness waarderen. Laten we ze eens bekijken!

1. Definitief ontharen

Verras je geliefden met een cadeaubon voor definitief ontharen. Een geweldig cadeau dat het hele jaar door wordt gewaardeerd! Boek een afspraak direct online.



2. Antistressmassage

Kent u iemand die wat extra ontspanning kan gebruiken? Een cadeaubon voor een antistressmassage is het perfecte cadeau! Boek een massage van Tim Torfs.



3. Prive sauna in Beringen

Geef de luxe van ontspanning met een cadeaubon voor onze privésauna in Beringen. Perfect voor die speciale persoon die een beetje me-time verdient. Reserveer de sauna nu.



4. Dieet & Supplementen

Ken je iemand die klaar is om zijn levensstijl te veranderen? Onze dieet- en supplementpakketten kunnen de perfecte start zijn. Bestel nu.



5. Male Plus & Femme Plus

Deze natuurlijke supplementen zijn het perfecte cadeau voor mannen en vrouwen die hun gezondheid en welzijn willen verbeteren. Bestel nu.



6. Luxe vakantievilla aan de Belgische kust

Trakteer een geliefde op een luxe vakantieverblijf in onze super-de-luxe vakantievilla aan de Belgische kust. Geschikt voor maximaal 6 personen. Boek nu.



7. Luxe vakantievilla in de Belgische natuur

Een ander vakantieverblijf, maar deze keer midden in de natuur. Deze villa heeft zelfs een tuin en een Hotspring jacuzzi. Boek nu.



Al deze 7 Last minute kerstcadeaus en cadeaubonnen zijn beschikbaar bij Instituut Tim Torfs, een toonaangevend wellness- en verzorgingsinstituut in Beringen, België. We zijn er trots op dat we onze klanten al meer dan 20 jaar hoogwaardige gezondheids-, wellness- en schoonheidsdiensten aanbieden. Laten we samen de feestdagen vieren met het geschenk van gezondheid en wellness!

Voor informatie, bel ons op +32 (0)11 724 424 of stuur een e-mail naar info@timtorfs.be.

Ellen verliest 6 kilo dankzij Tim Torfs Boost & Happy capsules | Instituut Tim Torfs

Ellen verliest 6 kilo dankzij Tim Torfs Boost & Happy capsules | Instituut Tim Torfs

Ellen verliest 6 kilo dankzij Tim Torfs Boost & Happy capsules

ONTDEK MEER

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences