Geroosterde pastinaak met kipfilets voor 2 personen:
Ingrediënten:
- 2 kipfilets
- 2 middelgrote pastinaken
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 theelepel gedroogde tijm
- Zout en peper naar smaak
- Optioneel: verse peterselie voor garnering
Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Schil de pastinaken en snijd ze in lange dunne repen.
- Leg de pastinaakrepen op een bakplaat en besprenkel ze met Pamspray. Bestrooi met gedroogde tijm, zout en peper.
- Rooster de pastinaak in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 20-25 minuten, of tot ze goudbruin en knapperig zijn.
- Terwijl de pastinaak roostert, verwarm je at Pamspray in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Bestrooi de kipfilets met zout en peper en bak ze in de verwarmde pan tot ze gaar zijn en een mooie goudbruine kleur hebben, ongeveer 6-8 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van de kipfilets.
- Zodra de kipfilets gaar zijn, haal je ze uit de pan en laat je ze even rusten voordat je ze in plakjes snijdt.
- Serveer de plakjes kipfilet samen met de geroosterde pastinaak op een bord. Garneer met verse peterselie indien gewenst.
Geniet van je maaltijd!
Won Ton soepWon Ton soep voor 4 personen: Won Ton soep is een traditionele Chinese soep die vaak wordt geserveerd als voorgerecht. Het belangrijkste ing... |