Bloemkoolcurry
Bloemkoolcurry
  • 1 bloemkool
  • 1 butternut pompoen
  • 300 gr rundergehakt
  • Blikje tomatenpuree
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Pamspray
  • 1 kl gember
  • 1 kl raz el hanout
  • Peper
  • Zout
  • 1 kl kerrie
  • 1 zakje Knorr drinkbouillon tuinkruiden

Prik gaatjes in de butternut en laat hem  gedurende 1 uur op 200 °C in de oven gaar worden (zo spaar je heel wat hak en snijwerk!).  Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en stoom hem beetgaar.  Fruit de ui en knoflook in de pan met behulp van de pamspray.  Voeg het gehakt toe en bak rul.  Voeg de bloemkool en tomatenpuree, samen met de drinkbouillon toe.  Laat even sudderen.  Lepel ondertussen de butternutpompoen uit (de pompoenpitjes kan je eventueel roosteren en bij je ontbijt toevoegen aan je yoghurt of fruitsalade).  Voeg de pompoen toe en voeg de kruiden toe.  Laat het  geheel nog 15 minuten sudderen.  Smullen maar!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...