Butternutlasagne
Butternutlasagne
  • 500 gr rundergehakt
  • 1 tomatenpassata
  • 1 butternut
  • 1 bol mozzarella
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • Provençaalse kruiden
  • Peper
  • Zout
  • 2 eieren
  • Rucola
  • pamspray

Doorprik de butternut met een vork en plaats hem gedurende een uur in de oven.  Daarna kan je hem gewoon uitlepelen.  Fruit ondertussen de fijngesnipperde ui en knoflook met de pamspray.  Voeg het gehakt toe en bak dit reul.   Voeg de tomatenpassata toe en laat even sudderen.  Voeg de butternut toe, samen met de kruiden en laat nog een 5 tal minuten sudderen.  Breek 2 eitjes in het mengsel en roer dit goed door elkaar.  Neem een vuurvaste schotel en schep er het mengsel in.  Bedek met de schijfjes mozzarella en laat 20 minuten in de oven bruin worden.  Werk af met rucola.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...