Carnitine Tim Torfs
carnitinesupplement
15 years

Ervaring

15.000+

tevreden klanten

300+

gezonde recepten

ACETYL-L-CARNITINE

An amino acid that stimulates fat burning

ENERGY

Fat mass decreases and energy increases

MINDER EETLUST

Bovendien bij het behoud van een normaal bloedsuikergehalte (dus minder trek in zoete tussendoortjes).

I love Carnitine!

Wil je op je gewicht letten en de vetverbranding een boost geven? Bijvoorbeeld tijdens verjaardagen, vakanties of feestdagen? Dan is Tim Torfs Carnitine een ideaal supplement. Het heeft als basis van Acetyl-L-Carnitine, een aminozuur dat de vetverbranding stimuleert en ervoor zorgt dat vetzuren worden omgezet in energie.

Tim Torfs Carnitine speelt een belangrijke rol bij de energieproductie en zorgt er kort gezegd voor dat de vetmassa afneemt en de energie toeneemt. Je kunt het al gebruiken tijdens fase 1 van het Tim Torfs programma, maar veel mensen starten met dit supplement na afronding van de dieetfase. Het helpt op gewicht te blijven en de vetverbranding een boost te geven.

Daarnaast bevat dit voedingssupplement alfaliponzuur, biotine, zink, chroom en choline. Chroom en biotine ondersteunen de stofwisseling van koolhydraten, vetten en eiwitten. Chroom helpt bovendien bij het behoud van een normaal bloedsuikergehalte (dus minder trek in zoete tussendoortjes). Zink draagt eveneens bij aan een gezonde vetstofwisseling en versterkt op deze manier de werking van Carnitine. Tot slot bevat dit supplement alfaliponzuur, een bijzonder antioxidant dat van nature voorkomt in het menselijk  lichaam en essentieel is voor de energieproductie.

"Eindelijk kreeg ik mijn metabolisme op gang! Nu wil ik afvallen tot aan mijn streefgewicht. Tim Torfs gaat mij helpen! Ik heb er alle vertrouwen in!"

Anja

"Ik voel me beter op alle fronten!"

Jeffrey

"Ik merk echt dat ik meer energie heb"

Els

Nieuwe formule!  Tim Torfs Carnitine

    Chroom, Biotine, Zink en Choline

  • Deze combinatie van chroom, biotine, zink en choline gaan je normale bloedsuikerspiegel behouden.
  • Vanaf dag 1 gaan we voor een extra boost in je metabolisme / vetverbranding!


  •  Bevat dit supplement alfaliponzuur, een bijzonder antioxidant dat van nature voorkomt in het menselijk  lichaam en essentieel is voor de energieproductie.


Aanbieding slechts 48u geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden