Courghetti met avocado pesto
Courghetti met avocado pesto
15 oktober 2019 
1 min. leestijd

Courghetti met avocado pesto

Ingrediënten (2 personen) 

  • 2 courgettes
  • 2 avocado’s
  • 100 gram cherrytomaatjes
  • 3 eetlepels pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook
  • Bosje basilicum

Bereiding

Deze is wellicht wat aan de machtige kant, maar wel erg lekker! Minder machtig? Gebruik een avocado minder.

Courghetti met avocado pesto

Was de courgettes en snijd ze in slierten met een Spirelli of mandoline. Snijd de avocado’s (ontveld en ontpit) en knoflook in kleine stukjes en de cherrytomaatjes in kwarten. Draai van de avocado, knoflook, basilicum en pijnboompitten een moes in de blender.

Breng een pan water aan de kook en kook de courghetti even kort (paar minuutjes). Giet af en meng de courghetti met de avocado-pesto en garneer met de cherrytomaatjes. Done!

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...