Ingrediënten Fase 2
Kleine courette
Rode paprika
Kleine aubergine
Champignons
Radijzen
Kerstomaatjes
Voor de marinade:
Bosje peterselie
Bosje basilicum
Bosje kervel
Takken rozemarijn
Olijfolie
Zout
Peper
Bereiding
Was alle groenten. Snij de courgette in rondjes van ongeveer l cm dik. Haal de zaadjes en zaadlijsten uit de paprika en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de aubergine in grote blokjes. Leg alle groenten in een grote schaal. Pluk de blaadjes van alle kruiden en hak ze grof. Men de olijfolie met de helft van de kruiden en bren op smaak met zout en peper. Men deze marinade door de groenten. Dek de schaal af met plasticfolie en laat 2 u marineren in de koelkast. Prik de groenten afwisselend op spiesjes en rooster ze op de barbecue tot de groenten aar zijn. Draai ze geregeld om. Werk de borden af met de rest van de verse kruiden.