Gewokte runderreepjes met boerenkool
Gewokte runderreepjes met boerenkool
21 november 2018 
1 min. leestijd

Gewokte runderreepjes met boerenkool

100 g rundvlees, in reepjes

2 teentjes knoflook

2 el geraspte gember

300 g boerenkool

200 g shii-take champignons

100 ml Knorr drinkbouillon tuinkruiden

40 ml sojasaus

zwarte peper

pamspray

2 lente-uitjes

Maak een marinade met de geraspte gember, fijngesneden teentjes look en sojasaus. Laat hierin de stukjes rundvlees voor een half uurtje marineren.

Verwijder de nerf van de boerenkool en snijd de bladeren in reepjes. Snijd de shii-take champignons in vier.

Verwarm de pamspray in de wok en voeg het rundvlees toe. Houd de marinade apart.

boerenkool

Breng de rundsreepjes op smaak met zwarte peper. Voeg de shii-take en de boerenkool toe en wok kort op en wok het geheel gaar, ongeveer 15 minuten.

Voeg de  groentebouillon toe en laat het geheel even opkoken.

Hak tenslotte de lente-uitjes fijn en strooi deze over het gewokte rundsvlees.

Serveer met bloemkoolrijst.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...