Glutenvrije en suikervrije appelcake
25 juli 2018 
0 min. leestijd

Glutenvrije en suikervrije appelcake

Ingrediënten fase 2

250 g amandelmeel
1 tl vanille extract
i tl baking soda
3 el rijstsiroop
2 eieren
2 appels
50 g olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden en vel en bekleed een springvorm. Snijd 1 appel in dunne plakjes om bovenop de taart te doen en snijd de ander fijn voor in hei beslag. Meng alle ingrediënten in de keukenmachine totdat je een mooi en dik beslag hebt. Giet hei beslag in de springvorm en leg de appelpartjes erboven op. Bak de cake klaar in 55-60 minuten. Laat even afkoelen en geniet!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...