Heidi's succesverhaal
tim-turfs-programma-voor-gewichtsverlies
tim-turfs-programma-voor-gewichtsverlies

Heidi koos voor een gastric bypass. “50kg eraf en 20kg erbij omdat ik geen nieuwe eetgewoonten aangeleerd kreeg…”

Mijn verhaal … Heel je leven moeten strijden tegen die kilo’s is niet makkelijk.Alles geprobeerd, elk dieet dat bestaat heeft bij mij wel de revue gepasseerd.

Altijd met succes want altijd gingen die kilo’s er wel af maar helaas zonder blijvend resultaat, te streng zijn voor jezelf tijdens een bepaalde periode en dan erna stilletjes aan hervallen in de oude gewoontes, gewoon omdat je niet leert om je voedingsgewoonten aan te passen.

Na zovele jaren strijden ben ik op een gegeven moment gebroken en heb ik een drastische beslissing genomen, een gastric bypass. Met super resultaat natuurlijk : -50 kg !! Eindelijk had ik het gevonden en was ik er, dacht ik althans … Gastric bypass is nl geen oplossing wanneer je, net zoals bij andere diëten, je voedingsgewoonten niet aanpast maar daar ben ik dan weer te laat achter gekomen, niet voldoende in begeleid geweest. Grote hoeveelheden eten kan ik niet maar wel verkeerd en snoepen.

In september vorig jaar dan nog een burn-out er bij waardoor ik nog meer aan het snoepen ging. Op een bepaald moment voelde ik me zo slecht dat ik toch maar weer eens de weegschaal op ging en tot mijn ontsteltenis terug +20 kg sinds de gastric bypass.

Door hulp te zoeken voor de burn-out ben ik mezelf echt tegengekomen en heb heel veel over mezelf geleerd, 6 maanden onder begeleiding geweest hiervoor bij een coach en ook hulp gezocht aan de meer ‘spirituele’ kant waardoor ik me na een half jaar enorm beter voelde, energie veel positiever en waardoor ik ook inzag dat het zo niet verder kon en er weer iets aan de kilo’s moest gebeuren. Ik kan het nu wel op mezelf dacht ik maar resultaat bleef helaas uit…

Corona en de burn-out hebben me er uiteindelijk ook toe aangezet om te gaan wandelen, samen met wat vriendinnen maken we iedere dag onze wandeling, ’s avonds na het eten, meteen gezellig effe wat bijkletsen.

Heidi succesverhaal voor en na

4 maanden geleden zag ik dan opeens bijna iedere dag het gezicht van Tim wel ergens verschijnen : op facebook, in de boekjes, kameraad die er aan begonnen was... Was dit voor mij een teken dat ik dit dan, in een allerlaatste poging, toch ook nog eens moest proberen ? ‘Het kost wel wat’ was mijn eerste gedacht maar heb me toen voorgenomen dat het een investering in mijn gezondheid zou zijn en toch belangrijk genoeg om te proberen. Ben nu 3 maanden verder en alweer -12 kg !! Zo blij dat ik er aan begonnen ben.

Super resultaat maar ga ik dit kunnen houden ? Ja, want ik heb nu wel geleerd om mijn voedingsgewoonten aan te passen, in het begin was het een beetje zoeken maar nu is het zonder nadenken, het hele gezin eet gewoon mee en ze vinden het zelfs nog lekker ook. Alles vers, groenten die in het verleden niet eens op ons bord kwamen maar nu zo lekker blijken te zijn ..En je mag jezelf gerust iets gunnen, zolang je maar niet overdrijft … heel veel afwisseling, ik zoek recepten op en zet die dan naar mijn hand, pas aan wat ik anders wil maar even lekker als het originele recept, daar ben ik zeker van ! Ik heb helemaal niet het idee om ‘op dieet’ te zijn en denk nooit ‘jammer, dit mag ik niet’ maar denk nu aan gezonde dingen en denk dan ‘yes, lekker genieten’.

En een broek waar je nu vlot weer in kan of eens een nieuw kleedje is dan een super beloning !

Ik vermoed dat ik best wel enthousiast ben in mijn vertellen over Tim Torfs tegen andere mensen want mijn zus heeft nu ook beslist om er aan te beginnen.
Ik heb Tim als coach, word echt aangemoedigd en gemotiveerd, als je met iets zit, je moet maar vragen en je wordt geholpen.


Mijn plan is dan ook om permanent in begeleiding te blijven wanneer ik eenmaal terug op het gewenste gewicht ben en gestabiliseerd ben want dit wil ik niet loslaten.
Een goede raad : denk aan jezelf en zie dit als een investering in je gezondheid, je krijgt er geen spijt van, geloof me … maar je moet er zelf wel aan blijven werken natuurlijk.Thx Tim for changing my life !


heidis-succesverhaal

Schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek 

Of bel nu 0474/728.718