Het abc van Tim Torfs
Corona-Lifestyle-tips

Het abc van Tim Torfs

Corona Lifestyle Tips

Al die tijd thuis zijn is niet eenvoudig, maar voorlopig is het wel nodig. Hier zijn enkele tips die je kan volgen...Tim Torfs vertelt op TVLimburg over zijn 26 Lifestyle Tips tijdens de coronaperiode

Alcohol kan lekker zijn en het ontspant, maar beperk je alcoholgebruik. 1 glas alcohol zet je vetverbranding voor 24h on hold! En dat hebben we nu net niet nodig! Mocktails zijn ook lekker! 
Blijf bewegen! Hou je vetverbranding actief door per dag minstens een half uurtje te wandelen of te fietsen. Kom buiten! Heerlijk als de zon schijnt, maar ook als het regent of waait, kan wandelen deugd doen!
Citroenwater! Pers een halve citroen uit in een half glas lauw water en drink dit iedere ochtend op nuchtere maag! Vitamine c is belangrijk en we boosten onze weerstand ermee!
Drink voldoende water! Zorg dat je aan 1.5 liter plat water komt. Uiteraard zijn water, thee, kokoswater en verse soep ook welkom in je dieet!
Eet gezond en gevarieerd! Ik adviseer altijd van 6x per dag te eten. Kies niet voor snacks of gefrituurde voeding, maar ga naar de supermarkt en kook vers! Je vindt heel veel recepten op www.timtorfs.be 
Feesten zit er nu even niet in, maar dat kunnen we na de coronaperiode zeker inhalen! Afspreken met vrienden, weekendjes weg… Niks houdt ons tegen om te mogen dromen van de leuke tijden die nog gaan komen!
Geniet van kleine dingen! Zet leuke muziek op of geniet net van de stilte in je huis. Stofzuig je living (again!) en ga er met een lekker zeepsopje door!   Steek wat kaarsjes aan! Maak het gezellig! 

Have fun with your friends en E-piritief! Vandaag is de zon van de partij en het kwik stijgt. De lokroep van terrasjes is dan ook sterk. Maar helaas, corona. Samenkomen met vrienden of familie is uit den boze, maar gelukkig bezitten we allemaal nog wat creativiteit én internet. Dus werd het e-peritief in het leven geroepen! In tijden van deze pandemie is het verboden om met een groep samen te komen.

Al heeft niemand gezegd dat dat virtueel niet mag! Je nodigt simpelweg je vrienden via Skype, Facetime, Messenger,… uit om virtueel te klinken na een lange (werk)dag. Iedereen tegelijkertijd online en het feest kan beginnen! Positief blijven, mensen! Een wijntje of een mocktail zonder alcohol, dat kies je lekker zelf!  Ik ben verzot op deze pompelmoesmocktail! https://www.timtorfs.be/pompelmoesmocktail

Informeer je juist en niet te veel. Spendeer geen overmatige tijd aan nieuws. Één dagelijkse update is voldoende. Door de huidige situatie ga je namelijk meer letten op elementen die onrustwekkend zijn en ze vervolgens uitvergroten. Zoek een betrouwbare bron en let op voor “fake news”!
Corona-Lifestyle-tips
Jij bent wel nuttig! Vergeet niet dat je een grote sociale verantwoordelijkheid hebt door thuis te blijven. Als je dat idee vasthoudt, verhoog je je gevoel van zelfcontrole en zelfrespect.

Kalmte kan je redden! We kunnen ons blijven opjagen en we kunnen zeer angstig zijn, maar haal even diep adem en probeer rust te vinden. 

Lokaal shoppen is nu belangrijker dan ooit! Ga bij de slager in het dorp je vlees halen en als je online shopt, koop Belgisch! 
Muziek houdt je actief en positief! Doe gerust een dansje met de kids of pak je man nog eens stevig vast!  Of nee, dans toch maar op 1m50 afstand. Olé!

Nachtrust is zoooo belangrijk! Zorg ervoor dat je voldoende slaapt! Je lichaam herstelt ’s nachts. Ben je gestresseerd? Zet je schermen uit 1 uur voor je gaat slapen, lees een boek. Magnesium zorgt er voor dat je rustig wordt.  https://shop.timtorfs.be/Magnesium

Ovenschotels! We hebben nu gezonde voeding nodig en we hebben tijd om te koken! Dat wil niet zeggen dat we uren in de keuken moeten staan! Ovenschotels zijn lekker! Dit is een toppertje! https://www.timtorfs.be/gegrilde-zoete-aardappel-met-groentjes-zalm-en-een-dille-sausje
Corona-Lifestyle-tips
Planten en bloemen. Gisteren kocht ik tulpen bij de lokale fruitwinkel. Ik ben nog nooit zo blij geweest met bloemen die ik zelf kocht!  en straks ga ik de lavendel snoeien! 

Quality-time wat we normaalgezien niet hebben…  Je hebt nu wel de tijd om gezond te koken. Snuffel eens in de kookboeken… Lekker op het gemakje!

Relax en vergeet niet te leven! Bescherm jezelf, maar blijf in de mate van het mogelijke wel leven. Niet alle activiteiten zijn uitgesloten, blijf zeker in beweging. Humor maakt je veerkrachtiger!
Slons! Ik sta om 7h30 op. Ik blijf niet tot 10h00 in mijn bed liggen. Lekker douchen, dagcrèmeke en m’n lievelingsparfum (al 20 jaar Aqua di Gio)! Ik blijf niet in m’n pyjama rondlopen en ik wil er niet als een slons bijlopen. Ok, ik geef toe, ik heb dat de eerste 2 dagen wel gedaan, maar ik voelde me mentaal verzwakken. Zo ben ik niet en zo wil ik niet zijn! Vanmorgen trok ik een leuke broek aan en een leuk hemd! Beetje overdressed in m’n eigen living! Hahahaha! 

Tuin of terras… de lente is begonnen en het wordt een hete zomer! Zet je tuinmeubels even in de sop en snoei de planten die het nodig hebben! Binnenkort kunnen we weer heerlijk bbq’en en vrienden uitnodigen! 

Uit je emoties! Wil je eens een lekker potje huilen, doet het! Wil je lachen en plezier maken, why not!? Bel je beste vriendin en haal de leukste herinneringen naar boven! Weet je nog… 
Corona-Lifestyle-tips

Vetverbranding! Die moeten we nu vooral actief houden! Tijdens het hamsteren kochten we veel te veel koolhydraten: pasta, koeken, rijst en het lijkt alsof de dag ganse dag niks anders doen dan eten … Klanten mailen en bellen me massaal! Hoe pas je dit aan?

-    Zorg voor structuur:  eet 6 per dag

-    Drink geen alcohol of max 1x per week

-    Drink water!

-    Beweeg zoveel mogelijk!  Zetelhangen is niet ok! Kijk max 1h tv per dag!

-    Eet max 1 maaltijd met koolhydraten! Dus als je brood bij je ontbijt eet, eet je geen pasta als lunch, maar wel veel groentjes met vis, vlees of kip! Heeel veeel recepten op www.timtorfs.be 

-    Blijf je supplementen gebruiken!  Carnitine voor je vetverbranding, Q10 voor je energie, Magnesium voor je vochthuishouding en stress en Aox om je bloed schoon te houden: http://shop.timtorfs.be 

Verzorg je!  Blijf fier op jezelf. We leven nu in een moeilijke tijd, maar niks houdt je tegen fris en fruitig rond te lopen! Een fijne bodyscrub en nadien een verkwikkende bodylotion doen wonderen! 

Weerstand is zo belangrijk!  Eet gezond, drink water, beweeg voldoende en kom buiten! De zon geeft ons vitamine D! Drink citroenwater en doe er eens wat gember in! 

X. De x van xxx-jes! Kusjes! Bel zeker eens naar je ouders en grootouders of check even hoe het gaat met je oudere buurvrouw! Stuur wat sms’jes in het rond!  Nu mag er niemand in de kou staan! 

Ysjes maak je toch gewoon zelf! Dit recept geef ik je graag mee! https://www.timtorfs.be/smoothie-bowl/

Zorg goed voor jezelf en voor je naasten!

Corona-Lifestyle-tips

"Ik heb daar de tijd niet voor..." Nu wel!

Het meest gebruikte excuus was altijd:  "ik heb daar de tijd niet voor"

Mocht je willen afvallen en je beseft dat je er de komende weken wel de tijd voor hebt, dan staan mijn team en ik voor je klaar.

 

Deze hulpmiddeltjes kunnen je alvast helpen:

 
Wil je het 9 weken doen zoals het hoort!?

Slank in 9 weken met Tim Torfs zonder begeleiding:  

je ontvangt  het complete startpakket met handleiding, supplementen, recepten en hulpmiddeltjes https://shop.timtorfs.be/Tim-Torfs-All-in-kuur-met-supplementen-zonder-coaching


Wil je wel begeleid worden via telefoon, Skype, mail, dan hebben we ons 9 weken plan met supplementen, recepten, hulpmiddeltjes en zeer belangrijk… dé coachings:

https://shop.timtorfs.be/Tim-Torfs-All-in-kuur-met-begeleiding-en-supplementen 

Ik ben dus verslaafd aan m’n werk en binnenkort hebben we leuke sauna en massagedeals voor jullie.

Momenteel kan ik jullie enkel helpen mail of telefoon.

Heb je vragen? Heb je hulp nodig?

Aarzel niet en contacteer me! 

Dikke kus x Tim 

[fbcomments]