Kip met cashewnoten
Kip met cashewnoten
  • 300 gr kipfilet
  • 2 el kokosolie
  • 2 tenen knoflook
  • 2 lente uitjes
  • 3 wortels
  • 1 klein doosje champignons
  • 2 rode paprika’s
  • 1 ui
  • 1 el kokosbloesemsuiker
  • 3 el sojasaus
  • 1 kopje cashewnoten

Verwarm het kokosvet in de wokpan en bak de fijngesneden knoflook en ui lichtbruin aan. Voeg de gesneden kip toe en bak deze 3 minuten.  Voeg nu de gesneden wortels, champignons en paprika toe en blijf goed roeren zodat het niet aanbakt.  Voeg de rietsuiker en sojasaus toe en als laatste de cashewnoten.  Roer alles goed door elkaar en laat het gerecht nog 3 minuten op het vuur staan.  Serveer de kip met zilvervliesrijst of de Tim Torfs bloemkoolcouscous.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...