arrow_drop_up arrow_drop_down
19 maart 2018 

Knolselderij soep met Hollandse garnaaltjes

Knolselderij soep met Hollandse garnaaltjes

Ingrediënten (3 personen)
  • Halve knolselderij, geschild en in stukjes gesneden
  • +/- 200 gram fijngehakte uitjes
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 1 liter groentebouillon
  • 300 gram Hollandse garnaaltjes
Materialen
  • Braadpan
  • Snijplank
  • Mes
  • Schilmesje
  • Staafmixer of keukenmachine

Bereiding

Het weer wordt steeds herfstiger, dus ideaal om te lunchen met een lekkere warme soep!

Garnalen

Fruit de uitjes in de braadpan gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon, tijm en knolselderij toe en laat 30 minuten koken.

Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Schenk de soep in soepkommen en verdeel de garnaaltjes op het laatste moment. Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebelanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indiengewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.Geloof ons! :)

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?