arrow_drop_up arrow_drop_down
15 september 2019 

Knolselderijsoep met Hollandse garnaaltjes

Ingrediënten (3 personen)

  • Halve knolselderij, geschild en in stukjes gesneden
  • +/- 200 gram fijngehakte uitjes
  • 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  • 1 liter groentebouillon
  • 300 gram Hollandse garnaaltjes
Het weer wordt steeds herfstiger, dus ideaal om te lunchen met een lekkere warme knolselderijsoep!

Knolselderijsoep met Hollandse garnaaltjes

Fruit de uitjes in de braadpan gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon, tijm en knolselderij toe en laat 30 minuten koken.
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Schenk de soep in soepkommen en verdeel de garnaaltjes op het laatste moment. Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?