arrow_drop_up arrow_drop_down
16 juli 2019 

Komkommersushi

Ingrediënten 2 personen 
  • 1 komkommer
  • 200 gram Hollandse garnalen
  • Paar takjes verse dille en koriander
  • Sap van een limoen
  • Dressing van sojasaus, verse gember en wasabi

Was de komkommer en snijd in 12 stukken van ongeveer 2 á 2,5 cm. Haal met een mesje de zaadjes eruit, zodat je een soort kuipje krijgt (maak wel genoeg ruimte voor lekker veel vulling).

Doe de garnalen in een bakje en meng hier het limoensap en de verse dille en koriander doorheen. Schep even goed om. Vul vervolgens de komkommerkuipjes met de garnalenvulling.

Maak een dressing van 2 eetlepels sojasaus een klein beetje heel fijn geraspte verse gember en wasabi naar maak. Schep de gewenste hoeveelheid dressing over de komkommerkuipjes en je komkommersushi is klaar!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?