Hoeveel kg wil jij nog afvallen voor de horeca heropent?

Hoeveel kg wil jij nog afvallen voor de horeca heropent?

lente

tim-torfs

 Het meest gebruikte excuus om een dieet uit te stellen, is al jaren: “Ja maar, wij hebben een druk sociaal leven…”  Awel… we staan noodgedwongen on hold wegens het coronavirus…

Wil je 5, 10, 20, 30 of meer kilo’s afvallen, dan is het nu het moment! Geen feestjes, geen vakantie, geen verplichtingen!

winweightloss

Win het Tim Torfs dieet met 9 weken coaching

DOE MEE EN WIN!
Win het Tim Torfs dieet

SLANK IN 9 WEKEN MET TIM TORFS

Geen shakes, geen vervangmaaltijden en geen honger! 

Tim Torfs dieet succesverhalen

Leen verliest 19.5 kg in 9 weken en is al 5 jaar op gewicht!


Hoi! Ik zal mij even voorstellen
Ik ben Leen, 30 jaar oud (bijna 31 ) trotse mama van Elouise en Ralph en gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven Sebastiaan. Ik sport, eet lekker en gezond (en soms ook ongezond ) en zit goed in mijn vel.
Echter zo gelukkig ben ik niet altijd geweest. Uiteraard heeft mijn huidige geluk alles te maken met die drie pateetjes die ik net opnoemde , maar zeker en vast ook door hoe ik me in mijn vel voel nu. Vroeger was ik aaaaltijd bezig met dieten, of neen eerder dieten en daarna weer gigantisch veel eten. En zo ging het jaren lang op en neer. Vrienden en familie hebben mij gekend in alle maten en gewichten en tot voor 3 jaar geleden kon je in mijn kast wel alle maten terugvinden..
Tim's succesverhaal

Win het Tim Torfs dieet met 9 weken coaching

DOE MEE EN WIN

Evi verloor 20 kg in 9 weken  dankzij Tim Torfs  Evi verloor 20 kg in 9 weken  dankzij Tim Torfs

Evi verloor 20 kg in 9 weken dankzij Tim Torfs

Na het bekijken van de vakantiefoto’s, realiseerde ik me dat het tijd werd om aan mezelf te werken. En wanneer je zoon dan zegt dat mama toch wel dik is, gaan je ogen open. Ik had de jaren voordien talrijke pogingen ondernomen om gewicht te verliezen, maar geen enkele gaf me het gewenste resultaat … laat staan dat ik het kon volhouden.

tim-torfs-dieet-succesverhalen-1-1
DOE MEE EN WIN