Male Plus gelukkig stel
Male Plus gelukkig stel

Erectiepil Male Plus is een revolutionaire erectiepil die sinds 2009 verkocht wordt op de Europese markt. Male Plus is Made in Belgium en zit verwerkt in een capsule van 350 mg. Deze formule herbergt diverse ingrediënten die uw seksuele drang, libido en uw erectie stimuleren.

Erectiepil Male Plus werkt 16 tot 24 uur, is 100% natuurlijk en is toegestaan binnen de normen van de EU.  Erectiepil Male Plus spreekt een grote doelgroep aan. Van mannen met erectieproblemen tot personen die enkel een steuntje in de rug nodig hebben. 

De pillen stimuleren de doorbloeding in de penis, waardoor de penis gevoeliger en harder aan kan voelen en langer aan kan houden. Gebruiksaanwijzing: neem 1 capsule met voldoende water in, enkele uren voor de voor seksuele activiteit. 

ouder paar dansen
ouder paar dansen

Harder en langer doorgaan, ook na het klaarkomen.

Goedgekeurd binnen de richtlijnen van de EU.

Nut-nummer NUTnr. is PL 4370/1

 Verbetert de seksuele prestatie en uw erectie.

100% Natuurlijk Voedingssupplement - Geen chemische bestanddelen.

In te nemen met water

Optimaal resultaat heb je op dag 2

Max. 1 capsule per dag

Vandaag besteld, heel snel bij u thuis! :)

    We leveren wereldwijd – discreet verpakt!

      Male Plus TESTPAKKET          4 capsules

                  Male Plus                   10 capsules

                Male Plus                 20 capsules

Male Plus 50 capsules

Male Plus 100 capsules

Reviews

Disclaimer: Van Male Plus zijn geen bijwerkingen bekend. Male Plus bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten toch wordt geadviseerd om Male Plus niet te gebruiken bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten, bij hart- en vaatziekten of in combinatie met andere stimulerende middelen. Overleg het gebruik van kruidenpreparaten altijd eerst met uw arts of uw apotheker als u medicijnen gebruikt. Gebruikerservaringen kunnen per persoon verschillen en is mede afhankelijk van persoonlijke feiten en omstandigheden. Wij adviseren u graag op basis van onze kennis en ervaring. Stuur ons gerust een email via info@maleplus.be