arrow_drop_up arrow_drop_down
4 juli 2019 

Mediterraanse vis

Ingrediënten 2 personen

  • 2 visfilets van elk 100 g (bijv. Roodbaars of rode tong)
  • Zout en peper van de molen
  • 200 g biologische kerstomaatjes
  • 1 rode biologische paprika
  • 1 gele biologische paprika
  • 1 onbehandelde citroen
  • 1 rode ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 takjes rozemarijn

Vis ahoy! Dit recept is altijd succesvol. Tomaat, citroen en rozemarijn… Waan je eventje aan de Mediterraanse Zee in je eigen keuken!

Mediterraanse vis

Verwarm de oven voor op 220 graden. Spoel de vis af, dep droog en breng op smaak met zout en peper.

Tomaten wassen en in tweeën snijden. Paprika’s wassen, halveren in de lengte en in reepjes snijden. Citroen wassen, halveren in de lengte en met schil en al in plakken snijden. Schil de ui en snij in de lengte in plakjes. Pel en halveer de knoflookteentjes. Spoel de rozemarijn af en verwijder houtachtige stengels. Bekleed een ovenschaal met bakpapier. Voeg alle ingrediënten toe en bak ongeveer 15 minuten. Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?