Viandro -50kg in 8 maanden!

Alweer een succesverhaal bij Tim Torfs:
Viandro -50kg in 8 maanden!

Succesverhalen

Mijn naam is Viandro en ik ben 25 jaar.

Al heel mijn leven kamp ik met zwaar overgewicht, zelfs toen ik kind was. Toen Covid aanbrak ging het helemaal de verkeerde kant op. Door het telewerk en de lockdowns was er nog amper lichaamsbeweging en vlogen de kilo’s er nog sneller aan. Ik heb in het verleden verschillende diëten geprobeerd, maar niets hielp. Dankzij Tim Torfs verloor ik maar liefst 50 kilo! Van 150kg naar 100kg! Ik leerde een nieuwe levensstijl aan te nemen, mijn voedingsgewoontes aan te passen en meer te bewegen. 

Zoals je op de bodyscan kan zien had ik begin december 2020 een bmi van 45 en de waarde 21 als buikvetwaarde, die is nu tot 5 gezakt! Ik hoop er de komende maanden nog 10 kg af te krijgen, zodat ik +-90 kg weeg. Dat wordt mijn gewicht voor de komende jaren, daar ben ik absoluut zeker van!

"Zoals je op de bodyscan kan zien had ik begin december 2020 een bmi van 45 en de waarde 21 als buikvetwaarde, die is nu tot 5 gezakt!"

Boek online

Wat mag je verwachten bij Tim Torfs?

'Een zeer eenvoudig dieet voor mensen met weinig tijd'; vertelt Tim Torfs ons. Je eet enkel gezonde voeding, geen vervangmaaltijden, geen shakes, dus geen jojo-effect en geen honger! We begeleiden je 9 weken lang en we garanderen iedereen een mooi resultaat, zo hebben we nu resultaten tussen de 8 en 33 kg gewichtsverlies na 9 weken.

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek 
Of bel nu +32 (0)11 72 44 24

Ja, ik wil nu starten!

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!