Permanente ontharing met Tim Torfs
permanente-ontharing

Permanent Ontharen

ONTHAREN MET SCHEERMESJE

Rug man

40€

Rug man

Beringen – Ham

Schaamstreek man

25€

Schaamstreek man

Beringen – Ham

Volledig lichaam man

150€

Volledig lichaam man

Beringen – Ham

ONTHAREN MET HARS/WAX

Rug man

40€

Rug man

Beringen – Ham

Schaamstreek man

25€

Schaamstreek man

Beringen – Ham

Volledig lichaam man

150€

Volledig lichaam man

Beringen – Ham

armit-haarverwijdering

15€

Oksels

Beringen – Ham

benen-permanente-ontharing

50€

Benen

Beringen – Ham

DEFINITIEF ONTHAREN MET IPL

5 adressen!

Beringen

Hasselt

Hamont

Ham

Bree / Opitter

50€

Bikini gewone slip

Oksels gratis

65€

Bikini kleine slip

 Oksels gratis

95€

Bikini schaamstreek

Oksels gratis

50€

Oksels
    

150€

Onderbenen

99€ ipv 

Ganse benen

230 eur

25€

Bovenlip

35€

Kin

Vanaf 150€

Rug

Cadeaubon

Ik heb een cadeaubon / deal / voucher en wil deze gebruiken
gladde-oksel

IPL PROMO: OKSELS

6x oksels aan € 69 ipv € 300

gladde-oksel

IPL PROMO: OKSELS

6x oksels aan € 69 ipv € 300

gladde oksel

IPL PROMO

5x onderbenen + 5x oksels + 5x bikini naar keuze aan € 499 ipv € 1475

IPL PROMO

IPL PROMO

5x onderbenen + 5x oksels + 5x bikini naar keuze aan € 499 ipv € 1475

IPL PROMO

Epil-Flash?

Hoe werkt epil-flash?


Met de Epil-Flash wordt met een speciaal ontwikkelde glazen prisma zichtbaar licht van de flitslamp naar de haren doorgegeven. Haren bevatten pigment dat het licht opslorpt en omzet in warmte. Door deze warmte wordt de haarfollikel vernietigd zodat deze niet meer in staat is om nieuw haar te produceren.

Hoe werkt epil-flash?

Hoe groeit haar?

De haarcyclus omvat de rust; groeien uitstotingsfase. Niet alle haren zitten in dezelfde fase en kunnen met één behandeling worden bereikt. Om tot het optimale resultaat te komen zijn soms 5 tot 18 behandelingen nodig zodat alle haarfollikels de groeifase hebben bereikt . De tijd tussen de behandelingen kan 1 tot 3 maanden bedragen.

Voorbereiding

De haartjes in de te behandelen zone moeten 1 tot 2 dagen voor elke sessie worden afgeschoren. Zo zijn er steeds kleine haartjes aanwezig die het licht kunnen absorberen.

Behandeling

De te behandelen oppervlakte wordt vooraf lichtjes gekoeld door het gekoelde prisma (1 bij 5 cm) even tegen de huid te houden voor de flits. Er worden enkele proefshots genomen om de ideale behandelingsenergie te bepalen. Na de behandeling zullen de haartjes nog aanwezig blijven maar ze gaan over van de groeifase naar de uitstotingsfase. Ze zitten los in de haarzakjes en verdwijnen na enkele weken. Afhankelijk van de grootte van de te behandelen zone en van de groeidichtheid van de haren op die plaats zal de behandelingsperiode meer of minder bedragen.

BehandelingPijn en nazorg


Pijn en nazorg

De absorptie van licht doet de huid warm aanvoelen. Door de huid vooraf even af te koelen met het speciaal ontwikkeld koelsysteem wordt de huid voldoende afgekoeld om het warmtegevoel tot een minimum te beperken en op die manier de pijn te reduceren tot een kleine tinteling. Dit warmtegevoel verdwijnt 10

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Dat hangt af van plaats en haartype maar meestal volstaan 5 tot 18 behandelingen. Een uitzondering op deze regel is het gelaat. Aangezien er meer bloedvaten en spieren aanwezig zijn in het gelaat, zijn de haren er moeilijker te verwijderen. Onze ervaring heeft ons geleerd dat in sommige gevallen het haar in het gelaat na een viertal behandelingen weg is. In andere gevallen kan dat echter oplopen tot acht of meer behandelingen. Er wordt geen garantie gegeven op een gewenst resultaat: ieder lichaam is anders, vaak spelen de hormonen + eventueel hirsutisme een grote rol in het resultaat van een definitieve ontharing. Dames met een spiraaltje laten best eerst 2 behandelingen uitvoeren en bekijken dan het resultaat.

Indien u geen gewenst resultaat heeft, worden behandelingen niet terugbetaald.

Kunnen alle haren worden behandeld?

Het beste resultaat krijgt u met donkere haren op een lichte huid. Bij donkere huidtypes is het mogelijk dat niet de volledige energie aan het haartje wordt afgegeven, maar door de donkere huid wordt opgenomen, wat een minder goed resultaat geeft. Wij raden 1edereen aan om een zo licht mogelijke huid te hebben bij het starten van de behandelingen. Ook zeer lichte blonde haren bevatten vaak minder pigment waardoor minder energie wordt opgenomen en aan de haarwortel afgegeven. In deze gevallen is het aan te raden een proefbehandeling te doen om de efficiëntie te bepalen.

Hoe lang duurt de behandeling?

Hoe lang duurt de behandeling?


Door het grote oppervlak van 5 cm² van het prisma zijn de behandelingen veel korter dan bij een laser. Voor een bovenlip rekenen we op 5 minuten en een been kan tot 60 minuten duren. Omdat de tussentijd tussen 2 flitsen zeer kort is (± 2 sec.) kan snel een groot oppervlak worden behandeld.


Is de behandeling pijnlijk?

Het unieke aan de Epil-Flash is dat deze werkt met een gekoeld prisma. Het gekoelde prisma wordt eerst even tegen de huid gezet om die af te koelen vooraleer de flits afgaat. Daardoor wordt het warmtegevoel gereduceerd tot een lichte tinteling, ideaal voor op gevoelige huid. Wel is het aan te raden de huid niet te lang af te koelen met het prisma, omdat dan de doorstroming van de warmte naar de haarwortel wordt afgeremd.

Is het gevaarlijk?

Flitslicht is ongevaarlijk omdat het gewon licht is en alleen oppervlakkig werkt, in tegenstelling tot laserlicht dat dieper kan gaan. Wel is het gebruik van speciale brillen een noodzaak.

Is het haar direct weg?


Het haar valt niet direct uit. Door de flits gaat het haar van de groeinaar de uitstotingsfase, maar het verdwijnen van het haar is pas zichtbaar 2 tot 3 weken na de behandeling. Uiteraard mag het haar na de behandeling wel worden afgeschoren. BELANGRIJK! Klanten die na de behandeling de haren op de behandelde oppervlakte afscheren, kunnen het idee krijgen dat de haren na enkele dagen verder groeien. Dat is niet het geval. Omdat de epidermis vernieuwt, stoot deze de bestaande haren uit en zo lijkt het even alsof deze haren groeien.

Is het haar direct weg?

BEKIJK ONZE IPL PROMO

I¨PL PROMO

BOEK EEN AFSPRAAK