Q10 Tim Torfs
15 jaar

Ervaring

15.000+

tevreden klanten

300+

gezonde recepten

ENERGIE

Basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie en vetverbranding

VITAMINEN B1 EN B12

Die de natuurlijke energie ondersteunen

ANTIOXIDANT

beschermt daarmee de cellen tegen oxidatieve stress bij veroudering

Extra Energie

Speciaal voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken! Tim Torfs Q10 is een supplement op basis van Ubiquinone (Q10), een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie en vetverbranding. Het levert energie aan weefsels en organen, een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van de organen. Dit supplement is verder verrijkt met de vitaminen B1 en B12, die de natuurlijke energie ondersteunen. Q10 speelt dus - net als Momentum Carnitine - een belangrijke rol in de energieproductie en vetverbranding. Bovendien werkt Q10 (mede dankzij Vitamine E) als een sterk antioxidant en beschermt daarmee de cellen tegen oxidatieve stress en veroudering. De beschermende werking van Q10 is overigens ook de reden waarom Q10 zo veel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.

Tim Torfs Q10 is een goede aanvulling op het Tim Torfs lifestyle programma, maar kan ook heel goed (langdurig) los worden gebruikt. Een verpakking bevat 90 capsules (geschikt voor vegetariers). Heb je vragen over Tim Torfs Q10?  Neem gerust vrijblijvend contact op met een Tim Torfs coach!

Succesverhalen

"Eindelijk kreeg ik mijn metabolisme op gang! Nu wil ik afvallen tot aan mijn streefgewicht. Tim Torfs gaat mij helpen! Ik heb er alle vertrouwen in!"

Anja

"Ik voel me beter op alle fronten!"

Jeffrey

"Ik merk echt dat ik meer energie heb"

Els

Nieuwe formule!  Tim Torfs Q10

  • Verrijkt met     Je huid mag niet slap worden als je afvalt!
  • Met dit topproduct blijft de huid aan je bovenarmen, buik, billen en gezicht mooi stevig.


  • Een vitamineachtige stof die een belangrijke rol speelt bij de energieproductie en vetverbranding


Aanbieding slechts 48u geldig

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden