arrow_drop_up arrow_drop_down
12 maart 2019 

Quinoa salade met gember

  • 2 el pijnboompittenQuinoa salade met gember2
  • 120 gr quinoa
  • 1 blokje groentebouillon
  • mozzarella (bolletjes)
  • handvol kerstomaten (in verschillende kleuren)
  • rucola 2 handjes
  • basilicum (fijngehakt)
  • zwarte peper
  • zeezout
  • olijfolie
  • ketchap met gember
  • extra  gember

Rooster de pijnboompitten in een antiaanbakpan zonder vetstof.  Kook de quinoa 12 à 15 minuten gaar in de groentebouillon en laat afkoelen.  Voeg er de mozzarella, kerstomaatjes, rucola en basilicum aan toe. Breng op smaak met peper, zout, olijfolie, de ketchap en extra gember en werk af met de geroosterde pijnboompitten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...

Koekje erbij?