Ingrediënten – 2 personen
- 150 gr volkoren spaghetti
- 450 gr passata di pomodoro
- half bakje cherry tomaatjes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 250-300 gr rundergehakt
- 1 wortel2 stengels bleekselderij
- paar takjes verse basilicum
- eetlepel verse of gedroogde oregano
- 50 gr Parmezaanse kaas, geraspt
Bereiding Spaghetti Bolognese
Afslanken en lekker eten met Tim Torfs
Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.
Haal de aubergine uit de oven en verdeel de tonijnsalade over de plakken aubergine. Gratineer, met de verse parmesaanse kaas, nog even een paar minuutjes in de oven (grillstand) en klaar is kees. Serveer met een handje rucola (eventueel met paar druppels balsamico azijn) en je hebt een heerlijk fris pittige lunch!