Tim Torfs Dans Challenge
tim-turfs-dieet-uitdaging

DEZE KEER GING IK ZELF EEN CHALLENGE AAN...

20 jaar geleden 💃🕺 werd ik, samen met Greet, Belgisch kampioen Youth. Ik zag Greet vorig jaar weer en de klik was er direct terug! We gingen de challenge aan om de dansvloer terug te veroveren....

20 JAAR GELEDEN:


30/08/2019:

Tim & Greet

Plots besefte ik dat ik naast m’n werk, m’n passie van vroeger terug had gevonden: dansen!

Maar gaan we dansen in een dansschool of gaan we het opnieuw doen zoals vroeger: wedstrijden dansen en gaan voor die finale plaats? Greet en ik spraken af in Hasselt. Oeps, 20 jaar later, een pak stijver en strammer en wat toen allemaal vanzelf ging, kost nu toch wat bloed, zweet en tranen! We spreken nu 1 tot 3x per week af, we maken er tijd voor, we amuseren ons te pletter, maar het kost ‘verdorie’ moeite! Voor de nodige power maken we tijd voor gezonde maaltijden. Voor de uithouding maken we tijd om te trainen! Afgelopen weekend was de première in Hasselt! We showden 5 dansen: van samba tot rumba en met de vurige paso doble naar de jive…!

Heel veel leuke reacties en complimenten! We ontmoetten zelfs mensen die we 20 jaar niet meer gezien hebben.

Bekijk hier mijn dansmoves:

We gingen van start met de Samba

met Greet Gonnissen & Tim Torfs @Ritmo Studio's Hasselt

DANS 3: Rumba

DANS 4: Paso Doble

DANS 5: Jive

We bereikten doel 1 = 5 dansen kunnen dansen! En in september starten we met competities! Hoe leuk is het om voor een doel te gaan! En zo besefte ik dat mijn klanten ook voor hun doel gaan!  

  • Hun streefgewicht bereiken = doel 1!
  • Hun streefgewicht behouden = doel 2!

En zo kom ik van mijn hobby weer bij mijn job.  Mijn 2 grote passies! Ik hoop jullie nog heel lang te mogen helpen! It feels good! 

Tim Torfs

Gezond eten is essentieel als je slank, fit maar vooral een leuk leven wilt leiden. We staren ons dood op dieetmethodes en de meeste mensen hebben elke keer weer last van dat verschrikkelijke jojo effect. Ik help je er komaf mee te maken!