Tim Torfs Dieet Challenge
Dieet Challenge 2022
Ja, ik schrijf me gratis in


Iedereen is welkom, schrijf gratis in!

Dinsdag 13 september om 20u hou ik een online webinar, spannend! Concreet ga ik een uurtje voor mijn webcam zitten en uitleggen hoe het Tim Torfs dieet werkt. Daarnaast mag je alle vragen stellen als er nog iets onduidelijk zou zijn. Ik leg je uit hoe we samen de "Tim Torfs challenge" gaan aanpakken. Bij gezonde voeding denken mensen al snel aan wat niet mag, toch kijk ik juist naar wat wél mag! Ik geef je de juiste motivatie voor blijvend succes! Hoe zou je het vinden om - met onze hulp - een goede start te maken en slank te zijn deze zomer? Het is een goed moment om te starten en nog net klaar te zijn voor de zomer. Het maakt niet uit of je het dieet reeds gevolgd hebt of dat je helemaal nieuw bent, iedereen is welkom!

Ja, ik doe mee!

Start nu en ga de uitdaging aan met je partner, collega, vriend(in)!


DOE MEE EN START NU! 

Met het Tim Torfs-dieet ben je de coronakilo's zo kwijt!


Bovendien gaat afvallen eens zo makkelijk met een coach! 

Weg met de coronakilos
Tim Torfs dieet challenge klaar voor de zomer

Tim Torfs 2022 Dieet Challenge 

Zorg dat je er bij bent!

13-9-2022

Start om 20u stipt, zorg dat je voor de pc zit!

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ja, ik schrijf me gratis in

Kun je niet wachten tot het webinar en wil je onmiddellijk aan de slag, vraag dan hier je gratis intake gesprek aan!

Tim Torfs

Gezond eten is essentieel als je slank, fit maar vooral een leuk leven wilt leiden. We staren ons dood op dieetmethodes en de meeste mensen hebben elke keer weer last van dat verschrikkelijke jojo effect. Ik help je er komaf mee te maken!

13-9-2022

Start om 20u stipt, zorg dat je aan de pc zit

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Ja, ik schrijf me gratis in