arrow_drop_up arrow_drop_down
Tim torfs succesverhalen
Tim torfs succesverhalen

Christel verloor 26 kg!

null

Ik heb alles geprobeerd!

...Van sporten, pillen, shakes, maagballon, en zo maar voort tot dat ik het voedingsplan van Tim Torfs startte. Ga niet zeggen dat ik het makkelijk heb gehad… zeker in het begin niet, want het was voor mij best een aanpassing. Maar ik zette door omdat de kilo’s en vlotjes afvlogen. Ik viel 9 weken af en dat motiveerde me enorm! Nu weet ik het zeker: alles draait om voeding! Ik ben nu 51 jaar en voel me fantastisch!”

Lees meer over het gewichtsverlies verhaal van Christel

Thierry deed het in Brugge, -21kg! 

null

       

     

Het resultaat is prachtig.


Ooit ben ik ook zo veel afgevallen maar er gingen 2 jaren over om tot het juiste gewicht te komen. Jouw programma is beter voor iedereen, mezelf en m’n omgeving.

Lees meer over het gewichtsverliesverhaal van Thierry

Petra & Tim uit Genk zeggen bye bye tegen de babykilo’s!

Petra (38j): “Na de geboorte van onze 2e dochter was het moeilijk om ‘de buik’ terug kwijt te raken.

Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen volhouden. Maar je leert op een andere manier eten. Ik was een slechte ontbijter, maar dankzij het Tim Torfs-dieet heb ik lekkere en frisse recepten ontdekt die me meer energie geven dan ’s morgens de snelle boterham met choco."


Tim (40j): “Waarom ik wou afvallen? Daar zijn verschillende redenen voor.

Ik ben dit jaar 40 geworden en wou terug wat meer energie krijgen. Ook voor m’n 2 schatjes-van-patatjes Nina en Norah. Ik wou met mijn BMI van +35 geen risico’s lopen op ziektes en kwalen die obesitas met zich meebrengt. Hier ben ik dankzij Tim en zijn team van gespaard gebleven.

En ik ga eerlijk zeggen, ik heb gedurende de hele kuur géén honger gehad. We eten lekker en ook de kinderen leren nieuwe dingen eten!"


Petra & Tim uit Genk zeggen bye bye tegen de babykilo’s! Petra & Tim uit Genk zeggen bye bye tegen de babykilo’s!

Eerder                       Nu

Petra & Tim uit Genk zeggen bye bye tegen de babykilo’s! Petra & Tim uit Genk zeggen bye bye tegen de babykilo’s!

Lees meer over het gewichtsverliesverhaal van
Petra & Tim

Resultaat gegarandeerd!

Resultaat gegarandeerd!

Ondertussen is slank in 9 weken met Tim Torfs uitgegroeid tot een succesvol en zeer betrouwbaar concept in gans België, Luxemburg en Nederland. Meer dan 40 locaties. Meer dan 15.000 tevreden klanten in België en meer dan 85.000 klanten in Nederland. 

Kijk zelf maar

Tim torfs succesverhalen

Tim torfs succesverhalen

Tim torfs succesverhalen

Tim torfs succesverhalen

Tim torfs succesverhalen

Ex Miss België Virginie Claes koos ook voor Tim Torfs na haar tweede zwangerschap!

Tim torfs succesverhalen

Steeds meer zakenlui met drukke agenda's kiezen voor een gezonde levensstijl. "Ondernemen is topstart" volgens Hilde Rutten van Berghoff Belgium

Tim torfs succesverhalen

Cynthia Reekmans verloor haar zwangerschapskilootjes

 in 1 2 3 bij Tim Torfs

Tim torfs succesverhalen

Zanger en tv-presentator Maarten Cox. 

Supersnel een gewenst resultaat!

Tim torfs succesverhalen

RAF: - 30 KG!

Al bijna 3 jaar geleden en nog steeds behoudt Raf Bijnens van het Heerenhuis in Bree zijn gewenst resultaat dankzij Tim Torfs.

Tim torfs succesverhalen

TOM: -15 KG!

Ook DJ Tom koos voor een metamorfose 

dankzij een nieuwe levensstijl.

Tim torfs succesverhalen

Tim Torfs succesverhalen

Johan Eyckmans 

-33 kg in 9 weken

3 maanden geleden startte ik aan een avontuur waarvan ik dacht dat ik er nooit zou aan beginnen.

Benieuwd hoe ik mijn doel bereikt heb?

Nu jij nog?

Wat mag je verwachten bij Tim Torfs?

'Een zeer eenvoudig dieet voor mensen met weinig tijd'; vertelt Tim Torfs ons. Je eet enkel gezonde voeding, geen vervangmaaltijden, geen shakes, dus geen jojo-effect en geen honger! We begeleiden je 9 weken lang en we garanderen iedereen een mooi resultaat, zo hebben we nu resultaten tussen de 8 en 33 kg gewichtsverlies na 9 weken.

Luc Steeno verloor 11 kg!

Tim Torfs succesverhalen
Tim Torfs succesverhalen
Tim Torfs succesverhalen
Tim Torfs succesverhalen

Ik was in paniek en had schrik om een hartaanval te krijgen!

Luc Steeno

Jacqueline 50 jaar -10 kg! Geen photoshop :-)

VOOR

Tim Torfs succesverhalen


NA

Tim Torfs succesverhalen


Millo verloor 45 kg in 20 weken en in totaal 50.8 kg

dankzij Tim Torfs

Begin april 2019 had ik er genoeg van.  Mijn weegschaal vertelde me dat ik 139,7 kilo woog. Dat kon zo niet langer blijven duren. In het reclameblaadje "Rondom" viel de advertentie van Tim Torfs mij op en ik belde dezelfde dag nog om een intakegesprek bij Tim Torfs in Tremelo te regelen.  Een vriendelijke dame stelde me voor om op 18 april te starten en eigenlijk viel het reuzengoed mee.  Ik leerde snel gezonder te eten: zes eetmomenten per dag.  Ik heb nooit een hongergevoel gehad! In amper 9 weken tijd was ik 25 kilo kwijt. Na 20 weken zelfs 45 kilo!

Ik voel me stukken beter en gezonder en ben nu 50 kilo lichter: van 137 naar 87 kilo.  Fantastisch!


Tim Torfs succesverhalenTim Torfs succesverhalen

Tim Torfs succesverhalen

“Ik voel me stukken beter en gezonder en ben nu 50 kilo lichter: van 137 naar 87 kilo“

- 45 Kg in 20 weken

Millo

Check hier het volledige verhaal van Millo

Jimmy verloor 13,4 kg op 7 weken

dankzij Tim Torfs

3 jaar geleden starte ik samen met mijne beste maat weer maar eens een nieuwe zaak op 🙈.

Alles liep vanaf de start perfect en gesmeerd 👌🏻. Het was hard werken 6 dagen op 7 met dagen van 12 - 14 tot zelfs 18 uren per dag. Weken van over de 100 uren was eerder standaard dan een uitzondering.
Dit kwam mijn eetpatroon en lichaam niet te goede. Op minder dan 3 jaar tijd ging ik van 72kilo naar 88kilo.


Op een gegeven moment moest ik er iets aan doen. Maar niks wou helpen 🤔. Tal van shakes en diëtisten konden me raar maar waar niet helpen 😳 Op een dag hoor ik van de buurman dat hij goede resultaten had gehaald met het Tim Torfs dieet 👍🏻 Ik heb er lang mijn bedenkingen bij gehad. Ik geloofde er NIET in. Maar toen ik hoorde dat meer en meer vrienden en kennissen met de formule van Tim Torfs op een mum van tijd vele kilo’s hadden verloren. En ik zag en hoorde dat ze die levensstijl wisten aan te houden. Dat ze jaren na datum nog op streefgewicht zijn, moest ik mijn mening toch herzien en veranderen.


Ik had al meerdere diëten geprobeerd. Alles hielp voor even, maar niet heel lang. Ik moest Shakes drinken en me uithongeren. Er werd me zelfs aangeraden te sporten na het werk 🤨. De weinige tijd die ik nog over had na het werk was voor voor gezin en niet voor de gym. Dat was onmogelijk en onhoudbaar. Telkens crashte ik na een paar weken. Waardoor ik ook nog eens telkens zwaarder werd na mijn dieet dan ervoor 🙈. Dus besloot ik Tim Torfs te contacteren. Nog niet 100% overtuigd, maar wie weet ?


Tim Torfs succesverhalen  Tim Torfs succesverhalen

Check hier het volledige verhaal van Jimmy

Kinderverzorgster Kristien wordt 50

dankzij Tim Torfs

Ik had echt alles al geprobeerd… Compleet ‘hopeloos’ nam ik contact op met Tim Torfs. Ik ontmoette Tim in zijn nieuwe praktijk in Ham en de klik was er direct. Hij legde me alles in detail uit en hij stelde me op m’n gemak! Vorig jaar verloor ik amper 3 kg, maar nu … dankzij het 9 weken plan van Tim Torfs ben ik 20 kg kwijt! Ik werd onlangs 50, ik voel me fantastisch! Ik ben kinderverzorgster, ik heb een zeer actief leven!

Ik kan het echt iedereen aanbevelen, ook al denk je dat niks nog gaat lukken!
Check hier het volledige verhaal van Kristien

Evi verloor 20 kg in 9 weken

dankzij Tim Torfs

Na het bekijken van de vakantiefoto’s, realiseerde ik me dat het tijd werd om aan mezelf te werken. En wanneer je zoon dan zegt dat mama toch wel dik is, gaan je ogen open. Ik had de jaren voordien talrijke pogingen ondernomen om gewicht te verliezen, maar geen enkele gaf me het gewenste resultaat … laat staan dat ik het kon volhouden.


Tot ik kennismaakte met Tim Torfs en zijn afslankmethode.

Ik mocht afvallen door ‘echte’ voeding te eten en moest geen shakes of repen als maaltijd te gebruiken. Wat een opluchting! Tijdens deze 9 weken heb ik dan ook geleerd om te genieten van mijn eten, ontdekte ik nieuwe smaken en verkreeg ik een nieuw voedingspatroon waarbij ik af en toe kan zondigen, zonder bij te komen. Je lichaam gaat ook ontgiften, een apart gevoel! Maar honger had ik niet. Ik at, en eet nog steeds, 6x per dag! Vanaf dag 5 voel je dat je meer energie krijgt. Daarnaast voel je je week na week fitter en fitter worden, zowel in je hoofd als in je lichaam.


Mensen merken ook op dat je slanker wordt, en dat zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. Bovendien heb je geen gedoe en sta je niet urenlang in de keuken dankzij de haalbare recepten van de Tim Torfs Foodboxen! Die zijn trouwens ook combineerbaar met mijn gezin, die dezelfde maaltijd mee-eten. Ondertussen hou ik er een gezondere levensstijl op na en voel ik me als herboren. Ik voel me opnieuw aantrekkelijk, m’n zoon is fier op z’n mama en ik ben ondertussen bijna 25 kilo kwijt dankzij Tim Torfs!


Tim Torfs succesverhalen  Tim Torfs succesverhalenTim Torfs succesverhalen

“Ik kreeg een nieuw leven dankzij Tim!“

- 20 KG in 9 Weken

Evi

Check hier het volledige verhaal van Evi

Schrijf in via onderstaand formulier

Wij contacteren u voor een gratis bodyscan en intake gesprek

Of bel nu 0474/728.718

Koekje erbij?