arrow_drop_up arrow_drop_down
30 september 2019 

Tomaat sinaasappel dressing

Heerlijke dressing voor zo’n 6 grote salades. Maak je dus gewoon vooruit en doe je vervolgens in een glazen pot of fles in de koelkast (gebruikte waterfles bijvoorbeeld?). Superlekker en zo gemaakt. Ideaal tijdens Tim Torfs Fase 1, maar zeker ook daarna.

Tomaat sinaasappel dressing

Verwarm de oven voor op 200 graden. Pel de tenen knoflook, snijd de tomaten in kwarten en haal de zaadjes eruit. Leg de tomaten en de tenen knoflook met de snijkant naar boven op een bakplaat bedekt met bakpapier. Plaats vervolgens zo’n 10 tot 15 minuten in de oven tot de tomaten zacht zijn. Ontvel daarna de tomaten (pas op, heet!)

en doe de tomaten en de knoflook samen met de overige ingredienten in een keukenmachine. Staafmixer kan natuurlijk ook! Meng het geheel tot een dressing en bewaar in een glazen pot of fles in de koelkast. Ongeveer een week houdbaar. Heerlijk over een groene salade, maar ook bijvoorbeeld bij rosbief of carpaccio!

ENJOY!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 1), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Koekje erbij?