Tomaten in het zuur
Tomaten in het zuur
22 april 2020 
0 min. leestijd

Tomaten in het zuur

Ideaal bij een bbq, pepersteak of pittige kip!

Recept voor 1 persoon

2 vleestomaten
1 komkommer
0,5 dl witte azijn
2 eetlepel water
1 eetlepel (olijf) olie
zout en peper naar smaak
1 sjalot of ui
enkele sprietjes bieslook / peterselie

Tomaten in het zuur

De tomaten wassen en in stukjes snijden.
Schil de komkommer en snij hem in stukjes. Doe hetzelfde met de ui of sjalot.
Maak ondertussen in een kommetje de dressing klaar door alle ingrediënten in een kommetje te mengen. Proeven of het naar je smaak is.
De tomaten in plakken snijden en in een slaschaal leggen.
Giet de dressing over de tomaten en goed mengen. Knip de sprietjes bieslook / peterselie in stukjes en strooi die over de tomaten.
Zet de schaal voor minstens 1 uur in de koelkast en serveer de tomaten koud.

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...