Truffels en sneeuwballetjes
Truffels en sneeuwballetjes
13 januari 2020 
0 min. leestijd

Truffels en sneeuwballetjes

  • 150 gr mejodadels
  • 50 gr walnoten
  • 50 gr pecannoten
  • 50 gr amandelnoten
  • 1 el kokosvet
  • 30 gr cacoapoeder
  • 50 gr zwarte chocolade (minstens 75%)
  • 50 gr geraspte kokosschilfers

Ontpit de dadels en doe ze samen met de amandelnoten, walnoten en pecannoten in de keukenmachine.  Blend tot alles heel fijn is en voeg dan de gesmolten chocolade, het kokosvet en de cacaopoeder toe.  Blend verder tot het een plakkerig papje wordt.  Als het beslag klaar is, maak je er kleine bolletjes van.  Je kan ze wentelen in de kokosschilfers of in cacaopoeder.  Laat minstens een uur in de koelkast rusten en bewaar ze ook in de koelkast.  Lekker voor bij de koffie!

Over de schrijver
Reactie plaatsen
Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...
De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.
Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...