Vegetarische pasta
26 maart 2019 
0 min. leestijd

Vegetarische pasta

  • 180 gr gekookte schelpjespasta
  • 1 tomatenpassata
  • 2 courgetten
  • 2 winterwortelen
  • 1 sjalot
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 potje ricotta
  • Provençaalse kruiden
  • Peper
  • zout

Kook de pasta volgens de richtlijnen.  Fruit de ui en uitgeperste knoflook aan in de pan.  Voeg de courgette en wortel toe.  Laat 5 minuten bakken en vermeng met de passata, kruid met peper, zout en de provençaalse kruiden.  Voeg als laatste de ricotta toe.  Werk af met de lente ui!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Geniet nu ook thuis van deze gezonde dieet producten...

PAM Original

Perfect om te bakken, braden en grillen Slechts één spray is voldoende Ook handig voor het invetten van je bakvorm ...

Smaakgeheimen

De BBQ toppingsauzen zijn vegetarisch & veganistisch en hebben een handige hersluitbare verpakking.

Snickers Hi Protein Bar

Snickers Hi Protein Bar van Mars heeft dezelfde overheerlijke karamel, pinda en chocolade smaak als de gewone Snicker, maar bevat daarnaast ook 22g Eiwit per reep!...

Groentebouillon

Deze bouillon combineert de sublieme smaak die u verwacht van Sublimix met de strengste kwaliteitsnormen. Sublimix groentenbouillon bevat geteelde ingrediënten van de fijnste kwaliteit, en dat proe...