2 personen
- 2 rijpe bananen
- 2,5 dl kokosmelk
- 100 g zelfrijzende bloem
- pamspay
- 1 snuifje zout
- 150 g frambozen
- 2 passievruchten
- 2 takjes munt
- 300 g alternatief voor yoghurt (op basis van soja of kokosmelk)
Maak de pannenkoekjes: mix de bananen, de kokosmelk, het zout en de bloem in de beker van de blender of de mixer fijn.
Giet pollepel deeg in een kleine, hete en lichtjes geoliede ( gebruik pamspray ) anti aanbakpan. Bak op een matig vuurtje, tot er zich aan het oppervlak bubbels vormen. Draai de pancake om en bak hem nog 1 min. Gebruik 2 braadpannen om tijd te winnen en bak 8 pannenkoekjes op dezelfde manier.
Serveer ze met het plantaardige alternatief voor yoghurt, de frambozen, de passievruchten en takjes munt.
Voor als je het druk hebt… Maak de pannenkoekjes een dag op voorhand klaar, bewaar ze in de koelkast en warm ze de volgende dag in de microgolfoven op of in een braadpan.