Knolselderij soep met Hollandse garnaaltjesHet weer wordt steeds herfstiger, dus ideaal om te lunchen met een lekkere warme soep!

Ingrediënten (3 personen)

  1. Halve knolselderij, geschild en in stukjes gesneden
  2. +/- 200 gram fijngehakte uitjes
  3. 1 eetlepel verse tijmblaadjes
  4. 1 liter groentebouillon
  5. 300 gram Hollandse garnaaltjes

Materialen

  1. Braadpan
  2. Snijplank
  3. Mes
  4. Schilmesje
  5. Staafmixer of keukenmachine

Bereiding

Fruit de uitjes in de braadpan gedurende 5 minuten. Voeg de bouillon, tijm en knolselderij toe en laat 30 minuten koken.

Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Schenk de soep in soepkommen en verdeel de garnaaltjes op het laatste moment. Eet smakelijk!Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! :)


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences