Geroosterde tomatenIngrediënten

  1. 1 bakje kerstomaten (of meer)
  2. Pamspray
  3. grof zout & zwarte peper
  4. teentje knoflook
  5. verse tijm en rozemarijn

Bereiding

Verwarm de oven voor op 120°C.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel de tomaten over de bakplaat. Of doe ze in een ovenschaal met snijkant naar boven. Besprenkel met Pamspray. Kruid met peper en grof zout. Leg er wat gekneusde teentjes knoflook tussen en enkele verse takjes tijm en een takje rozemarijn. Bak de tomaatjes minstens 1 uur in een warme oven. Maar ideaal is om ze er zeker 2 tot 4 uur in te laten zitten. Hoe langer je ze laat zitten, hoe intenser de smaak. Je zal zien dat ze een beetje verschrompeld beginnen worden. Hou het sap dat vrijkomt uit de tomaten bij. Je kan dit gebruiken als dressing of bij je saus voegen.

Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons! 


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!