Pasta tricoloreBereiding

Pan water met zout voor de pasta opzetten, ondertussen de courgette, knoflook en tomaten in stukjes snijden. Als het water kookt de pasta hieraan toevoegen en dan een hapjespan voorzien van olijfolie, kipfiletblokjes hierin aanbakken, als de kipfilet begint te kleuren dan de courgette erbij doen, kort even meebakken, dan de tomaten toevoegen en de knoflook. Alles lekker even aanzetten en daarna afblussen met room en op smaak brengen met peper en zout en eventueel tijm (gedroogd). Pasta afgieten en door de saus mengen en opscheppen. Eet smakelijk!

Ingrediënten (2 personen)

 1. 200 gr. Spaghetti
 2. 200 gr. Kipfilet
 3. 2 grote trostomaten
 4. 6 snacktomaatjes
 5. 2 tenen knoflook
 6. 1 courgette
 7. Room
 8. Olijfolie
 9. Peper
 10. Zout

Materialen

 1. pan
 2. mes
 3. snijplank
 4. vergiet

Afslanken en lekker eten met Tim Torfs

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 3), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!