Surf'n Turf saladeIngrediënten (1 portie)

  1. 1 rode paprika in blokjes
  2. 1 tomaat in blokjes
  3. ½ komkommer in blokjes
  4. 1 krop baby Romain sla in reepjes
  5. 50 gr biefstuk
  6. 50 gr grote gepelde garnalen
  7. Pamspray
  8. 1 teentje knoflook
  9. Keltisch zeezout en peper
  10. 1 ½ el citroensap

Bereiding

Doe de paprika, tomaat, komkommer en sla in een grote kom en hussel door elkaar. Meng het citroensap met peper en zout. Kruid de biefstuk met peper en zout en bak deze in een hete pan naar wens. Haal de biefstuk uit de pan en laat even rusten. Fruit nu in dezelfde pan de knoflook. Bak hier vervolgens de garnalen in. Meng de dressing door de salade. Snijd de biefstuk in dunne plakken en leg dit samen met de garnalen bovenop de salade.

Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences