Hespenrolletjes met witloof in de oven



Ingrediënten fase 2

l bloemkool (grote, in roosjes)4 witloof (grondwitloof)amandelmelkscheut olijfolienootmuskaatsnuifje zwarte peperzeezout120 gr kaas (gratinkaas, gemalen bv. emmental, comté…)4 plakken gekookte ham

Bereiding

Stoom of kook de bloemkool gaar. Verwijder met een aardappelmesje het taaie hart uit het witloof door een ronde inkeping te snijden. Stoom of stoof het witloof. Check of het gaar is door er met een vork in te prikken. Laat goed uitlekken, knijp de witloofstronken even samen om het vocht goed te verwijderen. Verwarm de oven voor op grillstand, op 210°C. Mix de bloemkool in een blender met melk. olijfolie en 2 eetlepels van het stoom/kookvocht van het witloof. Kruid met nootmuskaat, zwarte peper en zout. Meng het bloemkoolmengsel met de helft van de gratinkaas. Doe een laag van de bloemkoolkaassaus in een vuurvaste schotel. Kruid het witloof met nootmuskaat en zwarte peper, rol het in de ham en leg de rolletjes in de ovenschaal. Giet de rest van de bloemkoolkaassaus hierover en werk af met gemalen kaas. Zet de schotel 15 minuten onder de voorverwarmde grill en serveer warm.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!