Knolseldersoepje met paddenstoelIngrediënten (fase 2)

  1. ½ knolselder – aardappel
  2. 1 zakje gesneden soepgroenten
  3. 50 g bosmengeling  – 200 g noten sla
  4. Gevogeltebouillon –100 ml
  5.  kokosroom –1 el + 100 ml olijfolie
  6. 2 el kokosolie
  7. peterseliestengels
  8. 2 el gedroogde tijm
  9. peper
  10. zout

Bereiding

Schil de knolselder en de aardappel en snijd in grove stukken. Zet een pot op het vuur met wat kokosvet en stoof de knolselder, de aardappel en de soepgroenten even aan. Giet er l/2 liter water bij. Voeg de gevogeltebouillon, de peterseliestengels en de gedroogde tijm toe en laat 20 minuten op een zacht vuur sudderen. Verwijder de peterseliestengels en mix de soep fijn. Breng op smaak met peper en zout. Borstel de paddenstoelen schoon en bak even op in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Mix de notensla met l deciliter olijfolie tot een grove groene olie. Kruid met peper en zout. Verdeel de soep over de kommetjes en werk af met de gebakken bospaddenstoelen en een scheutje kokosroorn. Druppel er wat notensla-olie over.

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is één van de recepten van het Tim Torfs dieet (fase 2), een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Tim Torfs bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online)-begeleiding. Na het volgen van het Tim Torfs Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!
Update cookies preferences