Salade met groene groentenIngrediënten

  1. 1 broccoli, in kleine roosjes
  2. 1 bundel groene asperges, geschild in reepjes
  3. 100 g oesterzwammen, gescheurd in reepjes
  4. 200 g spinazie
  5. 1 el gedroogd zeewier, gekweekt in water
  6. peper en grof zout

Bereiding

Week het zeewier 10 minuten in water (volg het voorschrift op de verpakking). Giet af en spoel. Bak de oesterzwammen aan. Kruid met peper en grof zout. Als ze klaar zijn, laat ze dan uitlekken op een keukenpapiertje. Maak de groentjes schoon en snij in kleinere stukjes. Zet een ruime pot water met een goede snuif zout op. Blancheer de groentjes. Alle groenten kort nog eens aanbakken in de pan. Doe er wat Pamspray in. Voeg de spinazie en de rest van de groene groenten toe. Bak ze kort aan. Doe er op het laatste moment het zeewier bij.

Eet smakelijk!

Afslanken met Tim Torfs?

Dit recept is onderdeel van Fase 1 (Dieetfase) van het Tim Torfs dieet, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Het Tim Torfs dieet bestaat uit een uitgebalanceerd 3 Fasen voedingsplan + 2 ondersteunende voedingssupplementen + indien gewenst (online) begeleiding. Na 3 Fasen Tim Torfs dieet heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders. Geloof ons!


Meest recente posts

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Recente artikelen over vitaliteit en gezondheid

Slank in 9 weken

Laat je begeleiden naar een nieuwe levensstijl. Blijf gemotiveerd dankzij het wekelijks bezoek aan je personal coach. Leer lekkere nieuwe gerechten kennen en ontvang veel extra tips, met daarenbovenop een een toffe babbel. 

Ja, ik start nu!